Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Fuktig påskefest

Publisert: 03.apr.2018 14:04
Oppdatert: 03.apr.2018 14:23

Slik åpner nyhetsbildet seg første påskedag morgen:

Over hele landet meldes det om uvanlig mye rus – og ordensforstyrrelser, med stort arbeid for politiet. Et stort antall er innsatt for fyllebråk og det er helt klart for mye alkohol, sier operasjonsleder Jøran Solheim.

Mange blir først tatt med det gode av politiet og blir bedt om å dra hjem. Men når de nekter så blir de honorert med arresten og bøtelegging. Og han som urinerte foran politibilen fikk i tillegg 12.000 kroner i honorar.

Så meldes det om uvanlig stille i Oslo, som forklares med den store utfarten til fjells. Men derfra meldes det om mye fyll og spetakkel i de såkalte skidestinasjoner i fjellet.

Neste nyhetsbilde viser: Siv og Erna sammen med Venstre-lederen på bar, der Erna fungerer som barkeeper.

Der sitter de og «styrer landet», som de ynder å presisere så ofte. Tydelig at styringa fra de blå med fritt fram for økt alkoholsalg og servering har gitt resultater. De blå/blå fornekter seg ikke.

kårkall

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke