16. sep
BUSS: Det trengs flere avganger.
 
Fylkene får fram folk

0
Publisert: 12.jun.2015 04:00
Oppdatert: 12.jun.2015 06:45

Arbeiderpartiet satser på fellesskapet og god kommuneøkonomi for å trygge tjenestetilbudet der folk bor. Det prioriteres derfor en sterk og forutsigbar kommuneøkonomi i det alternative kommuneopplegget for 2016 fremfor skattekutt til de som har mest fra før. I tillegg til å legge inn over tre milliarder kroner mer til kommunene foreslår Arbeiderpartiet over 600 millioner kroner mer til fylkeskommunene.Det er fylkene som får folk fram. Skal vi lykkes med bedre tilbud på buss trengs flere avganger og bedre fremkommelighet. Da trenger fylkeskommunen ytterligere midler for å kunne styrke tilbudet. I tillegg er det slik at nesten 80 prosent av det offentlige vegnettet bygges, eies og driftes av fylkeskommunen. Vi er en betydelig samferdselsaktør med ansvar for fylkesvei og kollektivtransport – store områder som trenger store penger. Arbeiderpartiets styrking av fylkeskommunene er veldig bra – det er fylkene som får folk fram.

Fylkesråd for samferdsel og miljø i Hedmark

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke