Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Fylkesmann Johnsen er en sjelden plante
Kommunereformen

Publisert: 14.sep.2016 04:01
Oppdatert: 14.sep.2016 08:43

I disse kommunesammenslåingstider bør hedmarkingene gå inn for å få fredet sin fylkesmann Sigbjørn Johnsen da han i motsetning til sine fylkesmenn-kolleger ikke vil gå inn for tvangsammenslåinger av kommuner i Hedmark. Hva er det med denne Sigbjørn Johnsen som heller tror på demokrati, respekt for innbyggernes valg og troen på at godt samarbeide vil gi bedre resultater enn tvang og diktatur?

LES OGSÅ: Ikke tro på tvangsgiftemål

Følger ikke Sigbjørn Johnsen med i timen? Er han fullstendig gammeldags? Har han ikke fått med seg at i vårt markedsliberalistiske samfunn gir tvang og diktatur det beste grunnlaget for et godt og konstruktivt samarbeid og de ypperste resultater og at demokrati, folkestyre og respekt for velgerne er ut?

Sigbjørn Johnsen tror altså på demokratiske ledelsesprinsipper, og ikke på tvang, diktatur og hjernevask av innbyggerne som hans fylkesmenn-kolleger tror på. Mon tro om Sigbjørn Johnsens fylkesmenn-kolleger har noen glimrende resultater å vise til når de tror at tvang og diktatur gir de beste resultater. Både innbyggerne på Hedmarken og jeg er vel ganske så overbevist at Sigbjørn Johnsens ledelsesprinsipper vil seire i den kampen om å oppnå de beste resultatene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke