buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fylkesmannen bør forbli i Hamar

Publisert: 02.apr.2017 15:57
Oppdatert: 03.apr.2017 06:41

Både A, Sp og SV sier vi vil reversere den meningsløse regionreformen hvis vi får flertall etter valget.

Det må også gjelde sammenslåing av fylkemannsembetene for de henger tett sammen.

Kampen om hvor fylkesmannen skal lokaliseres er i gang. Stortingspresidenten fra Høyre kjemper for Lillehammer og underforstått selger han vel tanken om at Hamar skal få administrasjonene for det nye regionfylket. Den limpinnen bør ingen gå på.

Høyre og Frp vil legge ned hele fylkesnivået, det gjentar de ved alle anledninger og får de styre så vips har de fjernet oppgaver og penger, så det er lite eller ingenting igjen.

Vinner Ap, Sp og SV valget vil vi beholde fylkene. Hvis Regjeringen bestående av H/Frp da vedtatt å plassere fylkesmannen på Lillehammer, har Hedmark mistet mange kompetansearbeidsplasser, nærhet til fylkesmannen og ikke fått noe i kompensasjon tilbake.

Sv vil ikke kaste bort tid og penger på reformer uten innhold og utfordrer AP og SP på å bli med på å love at vi ikke kun bevarer begge fylkene, men også fylkesmennene.

Stortingsrepresentant SV

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat