Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
KNAPPHET: Pensjonistpartiet går inn for navnede minnelunder.
 
Går inn for navnede minnelunder

Publisert: 02.jul.2019 15:18
Oppdatert: 02.jul.2019 15:26

Pensjonistpartiet i Hamar har reagert på at det for kort tid siden var et ganske stort oppslag i media om knapphet på gravsteder i kommunen. Det ble også nevnt en mulighet for å anlegge ny kirkegård. PP’s representant i kommunestyret stilte derfor i siste kommunestyremøte følgende verbalforslag:

Pensjonistpartiet viser til tidligere vedtak om å opprette navnede minnelunder i Hamar, og ber om at videre utgifter til dette tas inn i Handlings- og økonomiplanen i desember 2019. Det vil være god økonomi å opprette slike minnelunder ved alle kirkegårdene sammenlignet med hva det vil koste å opparbeide og igangsette en helt ny gravplass/kirkegård.

Navnede minnelunder vil også kunne bli til stor hjelp for flere etterlatte som kommer til å streve med økonomiske belastninger når nære familiemedlemmer går bort.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke