Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Går langt i å frikjenne

Publisert: 12.jun.2018 14:42
Oppdatert: 12.jun.2018 14:57

HAs redaktør går langt i sin kommentar på lørdag, til å frikjenne Seniorforum i Hamar Ap for mobbing og trakassering, og legge ansvaret på offeret. Seniorforums trakasseringsaktivitet har vært kjent lenge, og den har blitt varslet til ledelsen i Hamar Ap og til HA. Vi har således lenge håpet at noen tok tak, og fikk slutt på det.

Les lørdagskommentaren her.

Men, nei. I stedet har forumets fremste menn klart å grave seg kanaler inn til desken i HA. På det viset har de ikke bare fått metervis med spalteplass i avisa, journalistene har også gjort dem til ambassadører og talspersoner.

Noen av oss har gått til verbalt motangrep mot seniorklubben. Vi blir møtt med stemplinger, trakasseringer og blokkeringer på Facebook. For dette er selve mantraen i filosofien deres. De som har en annen mening enn dem selv, må inn under en eller annen form for behandling, enten det er «voksenkontakt», «psykolog» eller utkastelse. Annerledes tanker skal bort. Annerledes tenkende skal elimineres. Dette kjenner vi igjen fra historien. Om ikke annet, så i alle fall fra Håkon Lie.

Både Knut Faldbakken og jeg har brukt krigslignende metaforer i jernbanedebatten, men disse har gått på sak, ikke på personer. Likevel har seniorgutta brukt kanalveien inn i HA, og klart å få førstesideoppslag av dette. Alt dette utelukkende for å kverke sine meningsmotstandere, og skjule sitt eget uvesen.

Jeg tror verken det er Knut Faldbakken eller jeg som har skremt Morten Aspeli bort fra jernbanedebatten. Han er tydeligvis brakt til taushet av sine egne.

Det er således meget skuffende at verken Hamar Ap eller HA har evne og vilje til å ta et oppgjør med dette. Hadde Arbeiderpartiet hatt en eksklusjonsparagraf, burde den ha blitt brukt på enkeltpersoner i Seniorforum. Vi trenger et sterkt Arbeiderparti, både sentralt og lokalt i Hamar. Men da må dette Arbeiderpartiet ha en ledelse som duger. Den ser ut til å mangle i dag, både sentralt og lokalt.

Det er ikke varslerne som ødelegger Arbeiderpartiet, det er dem det varsles mot. Det er knapt mulig å komme lengre unna et moderne sosialdemokrati enn Seniorforum i Hamar Ap.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke