15. sep
 
Gåsbustien forfaller
Vi har i alle år vært brukere av Gåsbustien med barn og hund.

0
Publisert: 23.jun.2015 04:00
Oppdatert: 23.jun.2015 07:11

MENINGER

Det var en nydelig opparbeidet sti som går fra Gåsbu som er ca tre kilometer lang. Det var 10 på topp med flott informasjon om natur, hvordan skog og myrer blir til, skogens dyr osv. Stien går langs bekk og med gapahuker, sitteplasser, bålplasser og husker.

På Hamar kommunes hjemmesider står alt dette og det står også «ikke problemer å komme fram for rullestolbrukere eller barnefamilier med barnevogn».

I fjor hadde forfallet kommet langt. På en tur møtte vi to veldig hyggelige damer. Den ene i en elektrisk rullestol. De hadde kjørt seg fast i steinene på stien på et stykke hvor den var helt utgravet av vårflommen. Dette var vel i august. Det kunne blitt alvorlig for dem om ikke vi og et annet par hadde kommet til og hjulpet den tunge rullestolen løs.

I år ser det dessverre enda verre ut og rullestoler må ikke benytte Gåsbustien. Inntil Gåsbustien blir utbedret så må kommunens hjemmesider korrigeres og det må også settes opp skilt som forteller om forfallet og når denne utrolig flotte turstier igjen er restaurert og er slik den nå er beskrevet på Hamar kommunes hjemmesider.

Kanskje arbeidene er planlagt og en fra kommunen kan gi informasjon om hva som skjer?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke