Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Arena: Gamle klubbhuset på Briskeby stadion skal rives.
 
Gamle Arena skal nå rives
Blir dette en påplussing på «Briskeby-skandalen»?

Publisert: 03.okt.2016 09:08
Oppdatert: 03.okt.2016 11:00

Jeg antar at dette vil bli betalt av beboernes skattepenger? Er dette en ny forløper til igjen å øke eiendomsskatten?

At noe bør gjøres med denne «slummen», er jeg helt enig i. Men kanskje det bør gjøres noe fornuftig med området, som for eksempel å bygge det i kombinasjon med et alders- og sykehjem, noe jeg faktisk har foreslått før også.

SE VIDEO: Sånn er det i klubbhuset

Det er sikkert tusen måter å gjøre dette på, men ideen er at de eldre kunne ha fått utsikt mot gressbanen, hvor de kunne ha fått gratis underholdning i en ellers kjedelig hverdag.

Dette ville ha blitt en flott gest fra Hamar kommune, som kunne ha blitt til glede for beboerne og sikkert også en lettelse i hverdagen for de ansatte vil jeg tro.

Så hva med å tenke litt nytt, og bli en kommune som går i front for å hedre den eldre generasjon som har bygget dagens samfunn? Dette kan være med på å snu en «skandale» til en suksess.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke