Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Gavepakke til nærmiljølista

Publisert: 30.jan.2018 09:58
Oppdatert: 30.jan.2018 10:29

Når leder i Stange og Romedal Arbeiderlag, Kjell Arne Johnsrud, tar bladet fra munnen i HA 26. januar, kommer det frem en side av Stange og Romedal Arbeiderlag som vekker enorm forargelse og ett ras av sinnene blant mange av oss i Ottestad. Ottestad Arbeiderlag vil ta skade av denne utblåsningen og det synes jeg er vondt.

Han sier: 1. «Folk i Ottestad forlanger og forlanger og det virker som om de vil ha alt».

2. «Ottestad fikk idrettshall. Var det nødvendig når vi har Stangehallen? Nå vil man ha nytt basseng».

Han fortsetter: 3. «Det ergrer meg ganske mye at hvis kommunen ikke bygger gang og sykkelveg mellom Kjonerud og Sanderud så etableres nye partier som Nærmiljølista».

Kommentar: 1. At folk i Ottestad forlanger og forlanger og at det virker som de vil ha alt, faller på sin egen urimlighet når vi vet at komuneadministrasjonen ligger i Stange som er helt riktig og sett i forhold til den utviklingen som planlegges ellers i kommunen blant annet en småby på Tangenhalvøya, så vil det også bli behov for mer lokaler til aktivitet også på disse stedene.

2. I Ottestad bor 1/3 av kommunens innbyggere og det kommer til å bli bygd enormt mye i tiden fremover. Blant annet Åkersvika Eiendom. Da sier det seg selv at idrettshallen var nødvendig og at en ny svømmehall er nødvendig. Vi har alltid blitt fortalt at vi snylter på Hamar. Men Hamar har ingen overkapasitet på sine anlegg med tanke på nåtiden og fremtiden.

3. Det ergrer Johnsrud at hvis ikke kommunen bygger gang- og sykkelveg mellom Kjonerud og Sanderud så etableres det nye partier. Han vet like godt som alle andre at virkeligheten er mye mer enn som så.

At Nils A. Røhne bør fortsette som ordfører, er jeg hjertens enig i. Men hva med Johnsrud? Ved valget for 10 år siden sa han at vi trengte nytt blod og trengte ny ordfører. Og på spørsmål om det også gjaldt Johnsrud, svarte han at han skulle stå en periode til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke