15. sep
 
Gi dem tilliten de fortjener!

Publisert: 05.sep.2017 15:12
Oppdatert: 05.sep.2017 15:15

De nye kompetansekravene i skolen har blitt gitt tilbakevirkende kraft, og dette vedtaket opprører og provoserer. Selvsagt er det bra med kompetanseheving, men det må gjøres uten avskilting. Miljøpartiet De Grønne er imot at kompetansekravet for lærere skal ha tilbakevirkende kraft.

De Grønne har ambisjoner for skolen. Ikke om å presse inn mer enn Høyre, men om å gi mer rom til den gode læringsprosessen, til kreativitet og dybdelæring. Vi vil styrke arbeidet med livsmestring i skolen for å bidra til selvtillit, helse og livskvalitet for den enkelte elev.

Vi vil øke fokus på lærernes relasjonskompetanse i lærerutdanningen. Vi vil fremme dybdelæring med forståelse og læringsglede. Da trenger vi alle de 33.000 avskiltede lærerne og kompetansen deres. Vi vil gi dem muligheten til å videreutdanne seg etter behov og ønske. Vi vil gi lærerprofesjonen den tilliten den fortjener.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke