buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gi faen i Fugelli?

0
Publisert: 01.jan.2016 04:00
Oppdatert: 01.jan.2016 04:00

Sikrere enn banken er det at rundt juletider trer de beste blant oss frem. De selvutnevnte, biskoper, Marie Simonsen, imamer, Per Fugelli og sympatisumpens omland. Redaktører i våre største aviser ikke å forglemme, som redaktøren i Aftenposten som nettopp gjennom kåring av Oslo-kandidat i handling har fortalt oss hva de (nye) gode norske verdier er (jødehat, homsehat, kvinneforakt osv).

Noen av oss er skeptiske. Jeg er skeptisk til islam, til religion i det hele, også i «religionens» totalitære verdslige form, kjent som fascismen og kommunismen. Jeg er ikke bare islamofob, jeg er fascistofob, kommunistofob, i sum; totalitærofob. Professor dr. med. Per Fugelli knytter begrepet vrangforestillinger til islamkritikere som meg. Vi skaper falske fiendebilder. For Fugelli er faen selv Frp, mannen som under striden om karikaturtegningene i 2006 selv demonstrativ gikk i tog med ytterliggående islamister, de krefter som et godt tiår før hadde krevet Rushdies hode på et fat. De var hans naboer, kunne Fugelli fortelle. Om naboene hadde vært Frp-ere?

Fugelli og andre må gjerne fortsatt synge John Lennons Imagine. Eller dra på 1938- like signingsferd til München i Chamberlains og Mowinckels ånd. Andre bør ikke la seg friste av den totalitære slange. Forbilder er alltid sammensatte og kontrastfylte størrelser, men i dette bør vi heller hente inspirasjon fra en Churchill og en Hambro. Og lære litt av Fugelli når han sier vi bør gi litt mer f... Ja, vi bør gi mer f... i ham og hans flokk av islam fellow traveller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat