15. sep
 
Gidder ikke mer
Rovviltdebatt og Tor Andre Johnsen.

Publisert: 30.mar.2016 04:00
Oppdatert: 30.mar.2016 09:28

Tor André Johnsen gidder ikke bruke tid på Løten-ordføreren lenger. For to år siden stilte jeg fire åpne spørsmål til stortingsrepresentantene fra Hedmark. I en svarmail fra Johnsen heter det:

«Du belyser mange gode og viktige problemstillinger og jeg skal love deg at Gunnar og jeg står på så godt vi kan, men det er dessverre ikke så enkelt. Men heldigvis har ihvertfall dagens regjering bedre forståelse for rovviltproblemene og gjør flere viktige grep enn tidligere regjeringer.»

Jeg har senere bedt ham svare offentlig, men det er det bare Gunnar Gundersen som har gjort. Det første spørsmålet lød: «Er du enig i at departementets framstilling i 1992 og 1997 av våre nasjonale forpliktelser i forhold til Bernkonvensjonens bestemmelser, var feilaktige?» Det siste lød: «Er du villig til å gå inn i denne problemstillingen når det utsatte spørsmålet om nytt bestandsmål for ulv i Norge skal behandles i Stortinget?»

Det er ingen ting som tyder på at Johnsen vil svare på dette, enn si følge det opp. Han har bøyd seg for at 2011 er År Null.

Nei, jeg bruker ikke mer tid på Johnsen heller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke