Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Gir Bylaben balansert informasjon?

Publisert: 26.nov.2018 16:05
Oppdatert: 26.nov.2018 16:13

Her om dagen ringde ei eldre dame til meg. Ho var opprørt over kva ho hadde oppdaga i Bylaben. Ho trudde den skulle gi nøytral informasjon i jarnbanesaka, men så fann ho i hovudsak infomateriell om Aust. Der var ein del fine brosjyrar, ein svær modell av ei aust-løysing, ein plakatvegg, og ein stor kapafiksplakat med berre austløysinga.

Eg har også lagt merke til dette i dei siste vekene, og har reagert med vantru. Når eg har spurt dei tilsette der om dei ikkje synes dette er skeivt og rart, svarar dei at alle som har infomateriell berre kan koma med det.

Dersom det er kommunen som står for den informasjonen som blir gitt på Bylaben, synes vi dette blir svært mangelfullt. Sjølv om politikarane i Hamar prioriterer det eine alternativet, er vel ikkje avgjerda tatt enda? Og i ein demokratisk prosess bør vel politikarane sørge for at det blir gitt ein likeverdig informasjon og kunnskap om alternativa.

Vi skulle gjerne sett at kommunen får laga ein tilsvarande modell som viser korleis også den senka kulverten i vest blir, slik at det kan bli gitt balansert informasjon om dei to hovudalternativa som nå ser ut til å vere igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke