16. sep
 
Gir ukulturen et ansikt
Takk Bjørn Kristen Ørbeck for at du faktisk gir ukulturen et ansikt, og for at du har baller nok til å si det i HA.

Publisert: 23.jun.2017 22:25
Oppdatert: 23.jun.2017 22:25

For det er du, og din gjeng som i årevis i eposter og hemmelige møter har konspirert om å fjerne de som er uenige med dere.

Ekte Frp-ere hadde akseptert at man har en ungdomsorganisasjon som har andre meninger. (slik alle andre partier også har.)

Ekte Frp-ere hadde vært for folk flest, ikke kun for de med de riktige meningene.

I Frp skal man ha takhøyde, man skal stå opp for enkeltmennesket. Dere gjør det stikk motsatte i denne grupperingen, dere samler dere for å angripe og ødelegge for enkeltmennesket, og i ettertid skryter dere av det.

I fjor, skrev Johnny Wæhler, som du forguder en e-post som forklarer det hele:

«Tone var en nyttig «tulling», og ble da et nyttig redskap for enkelte. Hun bygde da opp en «Badestamp» gjeng. Som de avslørte selv med å legge ut bilder fra div. festligheter i stampen. I de siste 4–5 årene har vi jobbet for å eliminere denne gruppen og deres støttespillere. På denne tiden har vi klart å «eliminere» 10 – 12 stykker.»

Så Ørbeck, hvem er det som jobber for å fjerne hvem? Det påstås at jeg har vært med i denne badestamp gjengen, men jeg har altså aldri konspirert om å kvitte meg med folk. Jeg har drevet med politikk, og vært god venn med de aller fleste.

Med et Hedmark Frp i årevis har akseptert denne type grupperinger og holdninger, viser det rett og slett at man ikke er skikket til å skulle ta avgjørelser og bestemme over andre mennesker. Det er viktig å beholde en borgerlig regjering i dette landet. Heldigvis er det andre borgerlige partier i Hedmark å stemme på.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke