buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Giset feilinformerer

0
Publisert: 03.sep.2015 04:00
Oppdatert: 03.sep.2015 07:40

Vi har reagert på at Live Giset som er 1. kandidat for Venstre, feilinformerer om dobbeltspor. Kommunestyret vedtok 17. juni mot Venstres to stemmer, at korridor vest blir utredet. I Gisets svar til Briskebyen velforening viser hun til gamle studier om antall togpasseringer og høye betongmurer som støyskjermer foran Strandgateparken. Alle persontog skal stoppe i Hamar. Det betyr at Jernbaneverket har et annet utgangspunkt for kurvaturer og støyskjerming enn i tidlige studier.

Hamar Venstre har stemt imot nye utredninger for korridor vest som eneste parti som ikke ønsker å motta ny informasjon. I stedet går partiet til valg på korridor midt og øst som Jernbaneverket har sagt er en tapt sak for å bli bygget innen utgangen av 2024. Venstre mener at det er greit at barrierer og støy overføres til sør østre bydeler uten ett eneste argument basert på fakta.

Venstre mener også det er helt greit at dobbeltsporet ikke kommer til Hamar, bare utsikten foran Strandgateparken bevares, og andre bydeler kan ta ulempene en eller annen gang i framtida.

Leder Briskebyen velforening

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat