Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Gjelder ikke bare bøndene

Publisert: 18.mai.2017 14:14
Oppdatert: 18.mai.2017 23:35

Jeg har ikke noe begrep om hvordan bondens inntekter er. De på flate Hedmarken greier seg sikkert. Men hva med de som driver gårdsbruk oppover i bygdene. Og hva med Vestlandets bønder mellom fjorder og fjell. Om de må legge ned og plante skog når de ikke finner det økonomisk forsvarlig å dyrke jorda? Hva med oss som ønsker å være turister og kjøre oppover Gudbrandsdalen, og kan like godt kjøre Østerdalen, for det er bare skog å se hvor du kjører.

Nei, dere politikere, dere må slutte bare å se penger. Vi er ett folk samme hvilket yrke vi bedriver. En som har et yrke som består av kroppsarbeid er like viktig som en som sitter og teller penger. Der hører vi ikke ofte om pengemangel.

Ja, mange av oss betaler heller litt mer for maten enn at dere legger ned Norge. Kan hende skattelette er gitt til feil person.

Vi ønsker et helt Norge.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke