Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Gjør henger ikke med om kulvert

Publisert: 19.des.2016 18:15
Oppdatert: 19.des.2016 20:19

Anne Louise Gjør innrømmer i sitt tilsvar i HA 16. desember til meg at Jernbaneverket har frafalt kravet om 7-8 etasjer høye bygg rundt kulverten. Da har vi i hvert fall tatt livet av dette skremmebildet.

Gjør er glad i sitater og har funnet nye «skremsler» i Jernbaneverkets reviderte plan av 18. november. Her mener hun å ha funnet «gobiter» i Smedvigs planer om 4-8 etasjers bygg på Espern og at dette kan ha en slags overføringsverdi for bygg ved kulverten/ Hamarbukta.

Politikk er dynamisk. Saker utvikler seg. Gjør henger ikke med på dette. For i ettertid har rådmannen slått fast i Hamar formannskap at det ikke blir noe høyhus ved Hamarbukta. Det er Hamar kommune som har planmyndigheten og som bestemmer hvor det skal bygges. Hamar kommune har sagt til Jernbaneverket at kommunen kun ønsker bebyggelse rundt stasjonen. Og det har ikke Jernbaneverket lagt inn innsigelser på! Så der står vi nå. Hva det eventuelt blir tilhører neste planfase.

Men jeg er ikke så naiv at jeg tror Rom Eiendom vil anlegge grønne plener der det er rom for en viss fortetting. Ved å flytte stasjonen til Vikingskipet blir det i hvert fall ikke mindre utbygging/fortetting i området rundt dagens stasjon!

Kommunestyrerepresentant

Hamar Ap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke