hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Gjør ord om til handling

Publisert: 10.jun.2015 04:00
Oppdatert: 10.jun.2015 12:13

I fredagens HA var det en artikkel om 19 tomter i Åsbygda som skal gjøres byggeklare utover høsten. Dette er gode nyheter for lokalmiljøet i Åsbygda som gjerne vil ha flere tilflyttere til bygda.

Utfordringen er at det ikke er aktuelt for mange ettersom eksisterende infrastruktur er for dårlig og sannheten er at det er lite eller ingen kapasitet på telefonlinjene til Telenor for en større vekst i bygda. Telenor har heller ingen planer om en oppgradering av nettet sitt her.

Flere og flere ser nettopp bredbånd som en nødvendighet når det kommer til stykket, da mange offentlige tjenester krever nettopp dette, og flere i fremtiden. Ekstra viktig er det, hvis man skal være ettertraktet for yngre tilflyttere da de krever mer av bredbåndet, og ofte flytter dit det er fiber eller god kapasitet på bredbåndet.

Ordfører Nils A. Røhne sier i artikkelen at det er i deres politikk å utvikle grendene, og at det er i tråd med Stanges samfunnsplan og overordnete politiske ambisjon. Men da bør han også vise handling ved å initiere å bygge ut høyhastighets bredbånd i grendene for å nå en større målgruppe ved å gjøre det mer attraktivt å bo.

Vi i Stange Frp mener at Stange kommune må gå i dialog med bredbåndsleverandører og Stange Energi om en løsning. Og vis at dere gjør ord om til handling om utvikling av grendene i Stange,

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke