15. sep
 
Gjør Pensjonistpartiet til en solid motmakt

0
Publisert: 21.nov.2015 04:00
Oppdatert: 21.nov.2015 08:35

I VG skriver Finn Åsmund Johnsbråten, Seniorsaken Østfold, om flere urimelige særtiltak overfor pensjonistene. Gjennomføringen skyldes at myndighetene har all makt. Han skriver til slutt: «Maktforholdene må endres. Pensjonistene må skape en motmakt som er stor og solid nok til at de kan stå opp mot myndighetenes makt».Denne ønskede motmakten er for lengst påbegynt i og med at vi har fått Pensjonistpartiet.

Dessverre har altfor få pensjonister forstått dette, og tilslutningen til Pp er altfor liten. Kunne det ikke være en tanke at vi pensjonister i Stange støtter Stange Pensjonistparti og gjør partiet til den solide motmakt det er behov for? Når det er valg, og ved etterfølgende arbeid kan vi vise at Stange er en foregangskommune også når det gjelder en rettferdig eldrepolitikk.

Stange Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke