Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Gled dere!

0
Publisert: 22.jun.2016 04:00
Oppdatert: 22.jun.2016 07:11

Neiåneiånei, at jeg kynne væra så lite kreativ og enspora …..at jeg ikke skjønte det. Jeg som trodde at hvis man skal feire år, med stort bursdagskalas, så må man gjøre det etter jobb, om kvelden, eller i helga når man hadde fri. Og betale det sjøl. Hvis`n ville be med seg kolleger og gjøre litt stas på en snill og hardtarbeidende kollega, for eksempel.

Men selvsagt trenger man jo ikke utsette det til etter jobb. Nei, langt ifra. Det er helt i orden å gjøre det midt i arbeidstida! Du kan bare ta fri. Og kommunen betaler festen og. I hvert fall er det slik her i vår kommune. Det sier de ansvarsbevisste, dyktige lederne i kommunen vår er greit, og de bestemmer jo og gjør det som er riktig og forbilledlig.

Så derfor tenker jeg: dette er så bra. For oss kommuneansatte. Tenk så mye mer praktisk og lettvint å lage bursdagsfester framover. Alle er jo tilstede på jobben, vi slipper å invitere og få det til å passe om kvelden, eller i helga. Slipper mye pes med det. Det er bare å sette i gang. Og lage fest med gode kolleger og venner. På dagtid. Midt i uka. Gledelige nyheter.

…ja… kanskje vanskelig for dere lærere og barneveiledere i barnehager og skoler...hva skal dere gjøre med unga? Sende dem hjem? Jaja, foreldra får ta seg av dem, eller besteforeldre eller no. Det ordner seg sikkert. For fest er fest!

Så da er det bare å dekke bord på et staselig sted og bestille mat og være sammen og kose seg, midt i arbeidstida. Hyggelig avveksling.

Ja..kanskje vanskelig for dere som jobber i pleie og omsorg, da… Hvor skal dere gjøre av pasientene? På sjukehjemmet? Jaja, der kan de pårørende sikkert stille opp. Fest er fest!

Og midt under den deilige innkjøpe maten, skal det holdes taler for jubilanten. For det har vedkommende fortjent etter mange år med solid arbeidsinnsats.

Ja… kanskje vanskelig å gå fra jobb for dere leger og tannleger, da. Hvem skal ta undersøkelsene, operasjonene, skrive ut reseptene? Men da får helle pasientene vente. Det kan da ikke være så vanskelig en dag. Fest er fest!

Sola skal skinne og vi skal skåle for jubilanten, dele ut gaver og hylle vår venn og kollega, sammen. Det skaper samhold og glede på arbeidsplassen.

Ja… kanskje vanskelig for dere i kommunen som jobber med renhold og renovasjon, da. Men ærlig talt: Da får folk heller vaske kontorene sine og tømme søpla si sjøl. Det klarer vel både leder i kommunen og alle vi andre. For: Fest er fest!

For da kan det legges til rette for feiring. For alle. Som har en kollega som fortjener det. For alle har likeverdige, viktige jobber og folk i alle etater fortjener oppmerksomhet på sin store dag. For her hos oss er det ikke forskjell på Jørgen og Salomo. Ikke i rause og forbilledlige Ringsaker kommune.

kommuneansatt

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke