Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Global gevinst

0
Publisert: 11.jul.2015 04:00
Oppdatert: 11.jul.2015 04:00

Det er få som tviler på om klimaendringene er menneskeskapte eller ikke. Vi ser at været blir villere, våtere og varmere.

Pol-isen smelter, iskanten beveger seg innover, og vi opplever mer ekstremvær. Jo da, det er deilig at det blir varmere, men vi vet at varmere vær vil ha katastrofale følger for både matproduksjon og havnivået.

Det er ikke til å spøke med, og vi er nødt til å gjøre noe.

«Hvorfor skal vi bygge vindmøller og iverksette tiltak når Kina fortsatt benytter seg av kull», spør folk. «Det hjelper ikke at lille Norge setter i gang tiltak når Kina er klimaverstinger», fortsetter de.

Jo, svarer jeg, Vi må sette i gang tiltak fordi klimautslipp ikke er lokale. Det er ikke sånn at den forurensningen jeg slipper ut kun blir stående over mitt hus.Vi lever ikke under en glasskolbe som skjermer oss fra utslippene som gjøres i Kina.

Vi har et felles ansvar for de menneskeskapte klimaendringene, og vi har et felles ansvar for å gjøre endringene mildest mulig.

Hedmark Arbeiderparti vil delta i kampen for klimaet ved å gjøre flere lokale tiltak. Vi vil blant annet ha flere hybrid- og lavutslippsbusser i byområdene.

Vi vil satse på vindkraft i områder der det egner seg. Vi vil at det skal legges vekt på miljøhensyn i offentlige innkjøp. Vi vil være en pådriver for å redusere energibruken i offentlige bygg, og vi vil ha holdningskampanjer for å redusere privat energiforbruk.

Hedmark Arbeiderparti vet at lokal innsats gir global gevinst, og vi tar klimaendringene på alvor. Derfor er miljøpolitikken en viktig del av vårt program i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalget.

Listekandidat, Hedmark Ap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke