16. sep
Korridor: Det nevnte vedlegget med Jernbaneverkets utredningskorridor for H1.
 
Glorifisert H1-bilde

0
Publisert: 04.mar.2015 04:00
Oppdatert: 04.mar.2015 07:25

Mitt forrige innlegg 26.02 om HAs rolle som informasjonsformidler i jernbanesaken ble illustrert med en skisse sett vestover med perspektiv fra sør for Espern og teksten «Dette er Jernbaneverkets skisse til korridor for alternativ H1, som Magnus Holm-Gjerde mener fortsatt ikke har vært på trykk».

Det er uklart for meg om det var ment som en spøk, som en illustrasjon på hvor dårlig dette har blitt belyst i HA eller om den som satte inn bildet faktisk mener at dette viser H1 korridoren fra stasjonen og nordover? Hvis det er det siste så viser det skremmende liten forståelse for hvilke konsekvenser det er snakk om. HAs bilde viste fint lite av både bro over Mjøsa (beliggenhet, høyde, bredde) og traséen gjennom boligområdet og understreker sterkt mitt poeng om at de ulike alternativene blir behandlet svært forskjellig i HA.

Som vedlegg til dette innlegget er bildet av Jernbaneverkets utredningskorridor for H1, så kan man i det minste si at det er trykket i avisen en gang.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke