buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
God eller dårlig mat

0
Publisert: 27.aug.2015 04:00
Oppdatert: 27.aug.2015 07:12

I forrige uke hadde HA kjempeoppslag om to damer som savnet salat og friske grønsaker. Etter hva jeg noen dager senere kunne lese, ble en mann på samme sykehjemmet spurt om hvordan han opplevde maten. Han kunne ikke få fullrost maten som de fikk servert. Smak og behag er jo forskjellig. Salat brukes av mange for å slanke seg, men er vel ikke det store problemmet, dersom maten er dårlig og lite apetittvekkende på hjemmet. Slutt å gi så mye spalteplass til uberettigede klager, det gavner ikke beboerne og oss andre leserne og aller minst de som lager maten som har sine budsjetter å holde seg til.

Jeg har spist middag laget i både Hamar og Stanges felleskjøkken og vært veldig fornøyd med pris og kvalitet. En kan ikke forlange å få gourmet-middager på aldershjem, selv om en er vant med det fra et tidligere liv, slutt og klag når det ikke er riktig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat