hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
God helse er ferskvare

0
Publisert: 08.mai.2015 06:43
Oppdatert: 08.mai.2015 06:49

Etter hvert som befolkningen blir eldre, blir spørsmål vedrørende helse og omsorg stadig mer påtrengende. God helse er ferskvare, ikke en selvfølgelig ting. Dette er noe som ikke bare eldre, men også yngre mer og mer blir klar over. Det kreves innsats av den enkelte og av samfunnet for å opprettholde en god helsetilstand. Mange vil i denne forbindelse huske John I. Alvheim, politikeren og pådriveren, nettopp når det gjaldt helse og omsorg. Etter at han gikk bort, ble det mangel på slike ildsjeler. Vi stå nå foran store og tunge oppgaver på dette viktige område.

I Pensjonistpartiet er flere av vår medlemmer og tillitsvalgte sterkt opptatt av hvilke tjenester som kan tilbys, knyttet til helse og omsorg og ønsker å være pådrivere. En er kanskje ikke enig i alt Alvheim stor for, men en føler at mye kan gjøres bedre og jevn innsats er viktig. En forstår at god helse er viktig for trivsel og fremgang for den enkelte og for samfunnet. Pensjonistpartiet vil derfor gjøre alt det kan for å bli representert i styrende organer i neste valgperiode. Det vil være bra for oss alle.

Pensjonistpartiet

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke