hacklink
18. sep
 
God justispolitikk fra Anundsen

Publisert: 13.okt.2016 08:33
Oppdatert: 13.okt.2016 10:39

Dagens regjering med justisminister Anundsen ved roret for justis har fått til følgende når det gjelder soningskøer: Soningskøen da dagens regjering tok over i 2013 var 1213 personer, og som i dag etter tre års styre med H/Frp-regjering er blitt redusert til 380.

Det blir bygd ut fengsler som blant annet Eidsberg fengsel med flere soningsplasser. Ellers så har vi fått til 248 soningsplasser i Nederland som også har bidratt til at soningskøen har gått ned. Er også å nevne at det er blitt opprettet 1.054 nye politistillinger de siste tre årene. Er blitt flere sivilpolitifolk og politiadvokater. Vårt mål er få to politifolk pr. 1.000 innbyggere. Færre politifolk på kontorer, og heller flere synlige politifolk i gatene er et mål.

Det blir nå bevilget 300 millioner kroner ekstra til politiet. Alt dette er viktig for din og min trygghet og sikkerhet, og for ro og orden i vårt samfunn. Ellers så er det viktig at de som begår kriminalitet får sin sak behandlet så raskt som mulig og får sin straff så raskt som mulig. Det kan også nevnes at denne regjeringen tidligere har opprettet et eget dyrepoliti!

Med Frp i regjering skjer det mye i handling, eller også kalt handlekraft.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke