buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ILLUSTRASJONSFOTO: HANNE METTE WALHOVD.
 
Badetur i kaldt vann
Nei. Det er for kaldt vann i Mjøsa til å bade, må du skjønne.

Publisert: 22.aug.2017 06:44
Oppdatert: 22.aug.2017 06:53

Det er slutt på sommeren og badingen. Bestefedre vet hva de vil og er ganske bestemte. Du kan gå litt i vannkanten og vi kan kaste litt stein i vannet. Bestefar kan lære bort fiskesprett.

Det var litt bløtt i vannkanten, sier du? Du må ta av sko og sokker? Joda, det er rimelig, det. Det er ubehagelig å være bløt på beina. Og for å få tak i akkurat den steinen som er finest å kaste med, er det nødvendig å vasse litt i vannet? OK, da sier vi det. Men du må brette opp buksene så de ikke blir bløte. Det er for kaldt i vannet for å bade. Det har bestefar avgjort. (Og bestefedre kan være ganske bestemte).

Buksa ble litt bløt likevel? Det kom en bølge da du skulle vasse for å få tak i steinen? Den ble visst ikke så rent lite bløt, heller. Bløt helt opp til skrittet. Om du kan ta den av deg? Ja, det ser ut til at det må bli den beste løsningen. Du kan jo ikke gå rundt med så bløt bukse. Men nå må du få tak i denne steinen og komme på land igjen. For det var jo ikke meningen at du skulle være så mye ute i vannet. Bestefar har avgjort at det ikke blir noen bading i dag. Og når bestefar har sagt det, så er det avgjort.

Det var litt djupere der steinen lå enn det så ut fra stranda, sier du? Du måtte bøye deg ned for å få tak i den, og da ble trusa også bløt? Og da kan du like godt vise bestefar de svømmetakene du har lært deg, sier du? Det var tre tak, det var fire, det var fem. Og vannet var slett ikke så kaldt?

Men nå er det tid for å komme opp igjen. Det er kaldt i vannet, og det skulle jo ikke bades i dag. Det har bestefar avgjort. Og bestefedre er ganske bestemte, og lar seg slett ikke lure trill rundt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat