buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
LØP LØPSK: Plutselig var handlevogna på vei over parkeringsplassens betongdekke i rasende fart.
 
Best når det gjelder
Hurtighet som en skilpadde, spenst som en snegl. Utholdenhet som et dovendyr. Aldri hoppet høyest, aldri løpt lengst. Der har du meg.

Publisert: 20.apr.2017 06:13
Oppdatert: 20.apr.2017 06:32

Derfor kom påskens atletiske prestasjon overraskende på familien.

Settingen var uvant: Lillebror og jeg hadde handlet matvarer for å fylle kjøleskapet i ferieleiligheten til påske. Det er ikke akkurat dagligdags at vi to er på handletur sammen, og derfor var rollefordelingen en smule uklar. Men varene var betalt, og nå sto vi på en parkeringsplass i Tyskland, klare for å lempe marsipanegg og vinflasker inn i leiebilens bagasjerom.

Vi var godt i gang da handlevogna plutselig var forduftet. Søkk borte. Jeg løftet blikket. Synet som møtte meg, fikk svetten til å piple fram. På den andre siden av vegen dundret vår tungt lastede metallvogn i retning ikke én, men to biler: en nypolert BMW og en glinsende Audi. Alle verkstedsregningers mor blinket i det fjerne. Det neste sekundets atletiske reaksjon var av en sånn art at Usain Bolts 100-meter blekner. Hadde det ikke vært for at ansiktsuttrykket mitt vitnet om en nært forestående og potensielt heftig dyr krise, kunne forbipasserende trodd jeg prøvde å sette ny verdensrekord i tresteg der ute på parkeringsplassen. En gaselle-oppvisning av de sjeldne utspant seg. En demonstrasjon av spenst, styrke og en ørliten dose kløkt.

Med 10 centimeters klaring mellom Audien og BMW-en og handlevogna fikk jeg røsket tak i håndtaket. Min langt mer sporty bror ble stående og måpe. «Hadde vi sett det i sakte film, ville vi til og med sett at du så deg både til høyre og venstre før du krysset vegen», sa han imponert da vogna var forsvarlig parkert og pulsen hadde roet seg. Så der fikk jeg min atletiske revansje. Best når det gjelder. Ahh!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat