buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SLITSOMT: Vått hår er ufattelig irriterende. Derfor kjøper man seg den kraftigste hårføneren på markedet. FOTO: NTB scanpix
 
Den store hårføneren

Publisert: 03.okt.2018 07:13
Oppdatert: 03.okt.2018 07:18

Jeg skulle bare investere i støvsugerposer, men på veg mot avdelingen for hybelkaniner ble blikket dratt mot en voldsomt flott kreasjon som glinset i det skarpe lyset. I blått og sølv metallic strålte den mot meg – den suverent flotteste hårføneren jeg noen gang har sett. «Den der skal jeg ha!»

Fornuften måtte vike, på samme måte som min egen sveis begynte å vike allerede på videregående. Av en eller annen grunn kjøpte jeg det dummeste en hårløs mann kan kjøpe, nemlig en såkalt profesjonell føner – beregnet på frisører og andre som faktisk har bruk for sånt. Jeg har nemlig alltid syntes det har vært så deilig å føne skjegget på hotell, og nå ville jeg unne meg litt luksus hjemme også.

Det var lettere sagt enn gjort: For det første var det 17 knapper og brytere, hver med sin egen superfunksjon. Esken reklamerte med en utgangshastighet på 130 km/t. Til sammenligning er det orkan så snart vindstyrken bikker 117 km/t … Det første som skjedde var at jeg blåste ut kontaktlinsene – som nå sitter klistret fast i taket. Det fulgte også med en hel haug med tilbehør og en bruksanvisning tykkere enn telefonkatalogen. Her sto det hvordan man kunne kombinere funksjonene for å oppnå omtrent enhver tenkelig frisyre. Krøllete hår, slett hår – eller bare noe helt vanvittig volum. Jeg gikk for sistnevnte, men resultatet var middels. Jeg har altså kjøpt en hårføner som er beregnet på de samlede mankene til Dan Børge, Trump og Eli Hagen – og som er så komplisert at jeg knapt klarer å bruke den.

Men, føneren var i det minste gull verdt da jeg brått trengte å tørke min nybeisede terrasse før en regnskur. Nå ligger superføneren i garasjen sammen med pussemaskinen og alle de andre elektriske verktøyene. Ingen skal beskylde meg for å være forfengelig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat