23. okt
REPTIL?: Dronning Elizabeth. FOTO: Toby Melville, Reuters
 
Dere kan bedre!
Konspirasjonsteorier. Verden er full av dem, og for å si det høflig: folk er kokos.

Publisert: 17.sep.2017 10:32
Oppdatert: 17.sep.2017 10:39

Men trenger du å lufte drøvelen eller finne en god grunn til å salte opp noe popkønn, så er temaet tipp topp.

Inspirert av en påstand om at Ap-politikere henger over skuldrene til HA-journalister, forandrer titler og bestemmer innhold, ble en halvtime på internettet en videre reise i en mørk og dyster verden.

Som for eksempel teorien om at dronning Elizabeth og den britiske kongefamilien er reptiler. Dog er det ikke bare i Buckingham Palace du risikerer å bli hypnotisert av et blikk fra en øgle. Kongefamilien er visstnok bare en del av en verdensomspennende maktelite, hybrider mellom romvesener og mennesker. De kan kontrollere hjernen din.

Den amerikanske presidenten har forøvrig også stålkontroll på de fleste kjendiser over dammen. Så den egentlige grunnen til at Britney Spears og Miley Cyrus oppfører seg fælt, slik at de havner i overskriftene, er fordi det drar oppmerksomheten vekk fra politiske spørsmål. Artisten Pharrell er forøvrig også en vampyr.

Har du en katt i huset? Slå alarm. For malinga når du koser med den, er egentlig lyden av en opptaker. Kattene er nemlig sendt til jorden for å overvåke oss på vegne av romvesener. Det er derfor de kan se så godt i mørket. Så må vi ikke glemme at jorda faktisk ER flat. Det er det nemlig mange som er overbevist om:

Nå håper jeg at denne teksten går gjennom sensuren, slik at sluttpoenget også kommer med: skal du hoste opp en god røver, legg i det minste litt sjel i det. Eller forsøk med begge beina på jorda. Samtidig.

God konspiratorisk helg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke