buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Foto: Stian F. Steinsvik
 
Desperat uten klokke

Publisert: 30.okt.2018 07:25
Oppdatert: 30.okt.2018 07:32

Det har gått så altfor langt, jeg innser det.

40-årskrisen som eskalerte da nåla på vekta spratt høyt på et legebesøk for et par år siden har på ingen måte dempet seg.

Den har riktignok gått litt opp og ned, men nå er vi på en høyde.

En av de tingene krisen har medført er at jeg har investert i en såkalt pulsklokke som jeg møysommelig bruker til å mate data og app med en masse informasjon som jeg egentlig ikke vet hva jeg trenger til.

Men det har funket som motivasjon for meg. Jeg får logget det jeg løper eller sykler og ikke minst: Jeg får lagt det ut på appen og således dårlig kamuflert skrytt til andre personer (les, menn) som har nådd samme krise.

Så en dag skjedde det: Klokka sluttet å virke. Jeg følte meg naken da jeg la på sprang. Ingen puls. Ingen kilometerfart. Ingenting.

Og når man ikke får lagt økten ut på appen, har da egentlig økten skjedd?

– Nei, mente en «venn». Man kunne da ikke bare legge ut en treningsøkt uten å dokumentere det hele med GPS-signaler og puls!

Det ble med den ene turen før jeg kom meg på sportsbutikken og investerte i en flunkende ny klokke. Nå med enda flere (ubrukelige) funksjoner.

Personer i de nære relasjoner himler nok med øynene over dette, men om det er det som får meg ut av sofaen så må et vel være bra?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat