buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
KRIBLER: Selv om man ikke spiller, kribler det i strekken før seriestart. FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Det kribler i strekken
Det livnar i lundar, og det lauvast i li. Jo da, det går mot vår, selv om et raskt glimt mellom vindusskoddene gir assosiasjoner til noe helt annet.

Publisert: 17.mar.2018 08:27
Oppdatert: 17.mar.2018 08:39

Men kikker du godt etter, ser du at snøen bråner i vegkantene, og du hører suset som skapes når rennende vann møter gummi et sted under saltlaget på stasjonsvognen.

Det betyr at det akkurat nå burde være slik at undertegnede går rundt med blå tær, brannsår på knærne og gummigranulat i trusa. Det burde bety at seriestarten i en lav divisjon nær deg var plottet inn med fargerik tusj i almanakken. Det burde bety at Copa Mundial-skoene var pusset, og at turer til kriker og kroker i Hedmark og Oppland, hvor folk og fe bor i samme hus, var hugget inn i pannebrasken.

Men dessverre er tåneglene overraskende pene å se på, knærne har hel hud og det er overraskende lite gummigranulat å finne i egne plagg.

Du gjør opp status, og tenker at det kanskje er greit at håndkleet er kastet inn for godt. I høyre kne er det lite brusk igjen. Høyre fot er stiv hver morgen, etter to brudd samme sesong på samme sted. Slik blir det når skikkelige sklitaklinger fullføres!

Hver gang du forsøker å sparke en ball, lugger det i låret hvor muskelen en gang ble revet tvers av. Varmekrem, varmebukse og tigerbalsam har ikke lenger noen effekt. Magen er stor og hindrer fartsoppnåelse over betegnelsen lett jogg.

I et eller annet kott ligger fotballskoene, og drømmer om en sklitakling i 2007. Du tupper til en ball, og kjenner at det er litt deilig, når det røsker inne i det hårete og kjøttfulle låret. Det kribler i strekken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat