buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Det nærmer seg
Om ikke lenge kan vi flokke oss rundt barnåler og glanspapir, digre fugler og halve griser, lutet fisk og pinnet kjøtt og mengder av skåret og sur kål.

Publisert: 27.okt.2016 15:00
Oppdatert: 27.okt.2016 15:11

Og julebrus og juleøl og julesang og -nek og det hele.

Og vi kan skue ut over et vinterhvitt landskap der merkelige skapninger, romvesener kanskje, med røde luer på hodet og alt for korte bukser, ansiktet dekket av maske med hvitt skjegg og på ryggen en stor og tung striesekk med hemmelig innhold løper på kryss og tvers, fra hus til hus. Flere av dem lukter av ribbefett og annet og grynter et ho-ho og leter etter snille barn enda det ikke er halloween, men den fredeligste dagen i årets minne.Det er ikke lenge dit nå.

Men først noen små tendenser til kjas og mas og overtrekk på kontoen og ikke minst gløtt av skremsel og redsel og knask eller knep, og det skal bakes og brennes og smakes og slaktes og brygges og blandes og det er i det hele tatt mye som står på nå ved inngangen til en ny årstid. Klokka skal stilles på nytt, som om den ikke var stilt fra før, skiene skal fram og limes på biltaket, stillongsen skal ut av skapet og bytte plass med badebuksa i «tigerskinn» som gjorde så stor suksess på badestranda på 60-tallet, men som visstnok har gått av moten nå. Merkelig.

Alt dette og mer til er antagelig til allmenn forlystelse, og sikkert undring, langt der ute et sted. Hos de som nå, ifølge canadiske forskere, forsøker å komme i kontakt med oss via laserstråler sendt fra en stjerne flere lysår borte. Mon tro hva de tenker om oss? Skal vi vinke og ønske god jul? Skal vi blunke som en frier på trappa og ønske velkommen inn på grøt? Skal vi snu ryggen til og overse dem? Eller skal vi …? Ha en forberedt helg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat