buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Scanpix.
 
Det var en gang
Det var en gang tre friskuser som la ut på tur over berg og blåne.

Publisert: 10.jul.2017 06:18
Oppdatert: 10.jul.2017 07:55

På toppen av et høyt fjell håpet de å finne både sjelefred og god utsikt. Ingen siktet seg inn på prinsessen og halve kongeriket, men hadde nok takket ja ved tilbud.

På ryggen bar de telt, soveposer og godsaker som skulle stekes over bålet for å fylle vommen. I bukselomma hadde de sjokolade og snus, og i brystlomma: ei lerke med noe oppkvikkende.

På kroppen hadde de tre vandrerne kledd seg i det ypperste av hva sportsbutikkene har å tilby. Her var ingen frykt for regn og vind, snø eller sludd, ei heller tusser og troll.

På beina hadde den eldste relativt nye, men samtidig godt inngåtte sko. Den mellomste hadde også sko med mange mil, men kanskje vel mange? Det kunne man se på både lær og søm. Den yngste hadde aldri før brukt sine sko, men vanntette: det var de.

Det gikk som det gikk. Før trioen hadde nådd halvveis, måtte de gjøre rast ved en sjø. Den eldste var fortvilet. Det var ikke slik han hadde sett for seg turen.

For den mellomste var nå uten sko. De gikk i oppløsning og ble liggende igjen. Tiden var kommet, som det heter. Det meste har en begynnelse, og en slutt. Den yngste gikk også uten sko. Skoene var intakte, men på beina hadde han gapende sår så store som tinntallerkener.

Og der ble de værende, de tre herrene. Lenger kom de ei før føtter var pleiet og nye sko skodd av plastposer og strikk. Drømmen om lenger, og lenger enn langt, måtte utsettes til neste gang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat