23. okt
Diverse løker
 
Din løk!
Vi er kommet til da en løk skulle føre til nok en selvoppfyllende profeti.

Publisert: 17.apr.2018 07:19
Oppdatert: 17.apr.2018 15:39

Jeg levde én hel uke inni en løk.

Du tror kanskje nå jeg mener dette metaforisk. At jeg levde i en tilværelse uten en kjerne; en tilværelse man bare kunne skrelle av lag for lag, men jeg snakker bokstavelig. Jeg mener riktignok ikke at jeg fysisk levde inni en løk, men det føltes slik og det luktet definitivt slik. I en hel uke.

Du skjønner jeg har en samboer. Hun har mange gode kvaliteter, men det som følger nå er ikke blant dem som gjorde at jeg ville ha barn sammen med henne. Hun er nemlig blant dem som stoler vel mye på internett, eller som i alle fall finner «artikler» der som støtter opp om hennes syn, eller i det minste gir henne et argument for det hun enn skulle finne på å gjøre. Du skjønner - en av dem som finner en artikkel som sier det er normalt for damer å eie 75 par sko, for å underbygge at hun er normal. Du forstår hva jeg mener?

Og det er her løken kommer inn i bildet. For en kveld da jeg steg inn i soverommet lå det en eim av løklukt der inne. Dette var ikke så rart ettersom det lå opphakket løk i en skål på nattbordet, og jeg ble selvsagt forundret over hva som nå var på gang. Det viste seg at hun som følge av en stygg pågående hoste hadde vært såpass desperat at hun hadde søkt på hoste og kjerringråd på internettet. Hun drakk riktignok hostesaft også, men skolemedisinen var ikke nok.

Og slik holdt hun det gående en uke. Og bedre ble hun – akkurat som hun hadde lest og da var det jo løken sin fortjeneste.

Selvsagt ble hun bedre. Alle som er forkjølet blir jo det før eller siden. Med eller uten løk!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke