buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Døden nær i skiløypa (med egen tegneserie!)
Her forleden kveld så jeg virkelig døden i hvitøyet.

Publisert: 29.nov.2016 10:39
Oppdatert: 29.nov.2016 11:05

Skituren fra Gåsbu startet bra, men på veg ned bakken fra Kollmyrkampen skjedde katastrofen: Midt i sporet forsvant nemlig trikkeskinnene rett inn i et stort, gult hull. Myra hadde ikke rukket å fryse, så nå var jeg på full fart ned i Nordishavet. Krise!

«SCHLOOF!!», sa det, også lå jeg rett ut på magen og sprellet i iskaldt vann. Skiene hadde gravd seg ned i søla, med det resultat at jeg stupte fram og landet på schnørra med skituppene oppe ved ørene.

Det gikk ikke mange sekunder før panikken meldte seg. Jeg måtte plutselig forholde meg til at jeg var søkkvåt – i 25 minusgrader og med stiv kuling fra nord. Hanskene frøs til is og ble blytunge i det øyeblikket jeg reiste meg. Den våte buksa begynte også å knake faretruende. Meterlange istapper hang fra bein og armer idet jeg røsket løs staven som hadde boret seg inn i låret. Her gjaldt det å komme seg ned litt brennkvasst – før jeg strøk med!

Jeg hutret meg nedover i mørket da jeg plutselig kjente en intens smerte i venstre bein. Jeg kikket ned og så til min forskrekkelse en ULV som hang fast og gnafset på meg. «Akkurat det jeg trengte nå», tenkte jeg – og ble litt grinete. Med en knekt stav kjempet jeg mot beistet, og som en gedigen isball rullet jeg nedover med ski og staver i alle retninger, mens en flokk på fem ulver prøvde å rive meg i fillebiter.

Temperaturen var nå nærmere 40 minusgrader, og med 15 ulver og en illsint bjørn i hælene begynte det virkelig å bli kritisk.

Ille tilredt ankom jeg til slutt Gåsbu, hvor jeg utførte litt improvisert krigskirurgi og spjelking ved hjelp av en biljekk og en frossen Kvikk Lunsj. Jeg var i live – men bare så vidt.

Moralen er: Vent til det blir skikkelig vinter før du begynner å gå på ski i fuktig terreng. Hør hele den sterke historien min på neste «Skavlan».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat