buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MJØSIS: Her ligger isen som vi gjerne skulle gått en tur på.
 
Drømmen som brast
Snakk om nedtur.

Publisert: 31.mar.2017 06:26
Oppdatert: 31.mar.2017 06:59

I måneder har vi sett fram mot 17. mai og Nasjonaldagen og gledet oss stort til endelig å få gå i tog. Seks og seks i bredden og korps foran og alle kledd i sin fineste festskrud. Og flaggene skulle vaie og alle skulle rope, og på sidelinja løp presse og media fra hele verden om kapp for å sikre seg et glimt av det enestående. For maken har aldri skjedd.

Men akk: Så skjer det altså heller ikke denne gang. I forgårs forsvant siste rest av håp, i dag ligger Mjøsa åpen og kjølig til ingen nytte. Det blir ingen mjøsis på denne siden av nyttår. Drømmen om endelig å kunne gå i 17. mai-tog på mjøsisen fra Hamar til Helgøya og tilbake, vil forbli en drøm. Dessverre. Å gå i tog på vårtørr asfalt i sentrum vil aldri kunne bli det samme.

De lyseste drømmer ble bare et vått mareritt da festen falt i fisk. Akkurat som vinter’n falt i grus omtrent på samme tiden. Nedtur!

Men noe må en jo kunne unne seg om de villeste drømmer går i knas. og dagen i dag er dagen for utviklingen av nye, frodige drømmer. For eksempel denne: Tidlig på morgenkvisten i morgen, kan du sende den årlige meldingen på telefon til nære venner og kjente: «Smekken din er åpen!» Reaksjonen vil garantert være halsbrekkende morsom, selv om mottakeren fikk den i fjor også. Og året før. Det har han sikkert glemt.

Selvfølgelig er det bare tull, men det skjønner ikke mottakeren, ikke før noen forteller ham at det er 1. april – årets store festdag for alle tøysekopper. Først da går det opp for ham at han er blitt lurt trill rundt. Men da er det for sent, han har gått hjem for å sjekke om det er sant …

Slikt kan i det minste være en måte å fortrenge sorgen over at drømmen om 17. mai-toget på mjøsisen brast.

Ha en drømmende helg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat