buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FOR YOU, MY FRIEND: Tilbud om penger er for godt til å være sant. FOTO: NTB SCANPIX
 
Ekornholmen, milliardær

Publisert: 12.aug.2019 08:48
Oppdatert: 12.aug.2019 08:52

Jeg er ikke lettlurt. Trur jeg. Jeg tar et ørlite forbehold, for man veit jo aldri. De færreste av oss vil glatt innrømme at vi er blåøyde, naive og godtroende. Likevel hagler det inn med überhøflige e-poster, obskure venneforespørsler og tilsynelatende dagligdagse henvendelser – gjerne med lovnader om premier eller arv.

Det er penger å hente i svindelbransjen. For til tross for underlig, google-oversatt norsk, er det stadig en gjeng blant oss som biter på mer eller mindre finurlige, digitale svindelforsøk. Mens vi andre puster lettet ut og rister overbærende på hodet, mens vi bedrevitende hevder at det der, det måtte de vel skjønne at var tull og fake?

Det gir en god følelse å gjennomskue skurken og samtidig dele litt medfølelse med dem som har gått på limpinnen. Men når sant skal sies, er noen av bedragerne definitivt mer troverdige enn andre.

Og av og til hender det nesten at jeg synes litt synd på bedragerne. Som på han som sto bak brevet «Bekrefter hvis du mottok min forrige e-post angående at du har samme etternavn med min sent klient, forlater navnet ditt og i hans siste testamente av summen av (9,5 M USD.) Vennligst send meg en e-post for mer informasjon. Barrister Edward Tang».

For ordens skyld; det er min utheving. Men jeg skal altså arve 9,5 millioner amerikanske dollar fordi hans avdøde klient har samme navn som meg. Tenk det! Ekornholmen, der, altså! Hvem skulle trodd det? Hva er oddsen?

Stakkars Edward Tang kunne selvfølgelig ikke vite at det bare er 12 av oss i hele verden.

Og sannsynligheten for at det finnes en milliardær ved navn Ekornholmen er fortsatt sørgelig liten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat