buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SIKKERHET: Herr Glom er opptatt av sikkerhet og ekstrautstyr.
 
Ekstrautstyr
En hadde kræsja i et skilt, en annen var millimeter unna å dundre rett i fronten på en buss, og tredjemann hadde tatt en piruett og stått flere timer i en gudsforlatt grøftekant og ventet på bergingsbil. Det var såpeglatt.

Publisert: 26.jan.2017 06:39
Oppdatert: 26.jan.2017 06:44

Likevel måtte en småbekymret Herr Glom ut på vegen.

Puter og pledd er standardinnredning i Herr Gloms forgylte doning. Nå ble også bobledressen med ut på tur. Herr Glom stappet nordpol-utrustningen inn i bagasjerommet. Om han skulle kjøre av vegen, skulle han da i alle fall ha varme klær.

Bobledressen er nå blitt del av bilens faste inventar. «Også er det sikkert smart å ha en kanne med vann i bilen», lanserte Herr Glom over aftensmaten en kveld. «Skal du ha på frostvæske, da?» undret hans kone. Herr Glom visste råd: «Jeg kan helle på litt sprit», sa han. «Er bilen så bulka at jeg ikke kan kjøre den, spiller det vel ikke så stor rolle» ... Så der skal han altså stå, i det bergingsbilen kommer, og helle i seg utvanna sprit fra en femliterskanne. Det kan hende utforkjøring får unødvendig mye etterspill.

Herr Glom er opptatt av sikkerhetstiltak. Da jeg kom hjem til jul, fant jeg for eksempel et slepetau på nattbordet mitt. Det skulle jeg visstnok klatre ut vinduet med i tilfelle brann. Bobledressen fikk ham igjen til å sende meg en tanke. «Mens jeg kjører rundt med bobledress, reiser du rundt i nylonstrømper», sa han over aftensmaten for virkelig å illustrere forskjellen mellom den i overkant forsiktige faren og den minimalistisk rebelske rebellen av en datter. For en gangs skyld kunne jeg berolige ham med at også jeg har noe ekstratøy liggende i bilen, i alle fall en bukse. Den ligger i bagasjerommet. Bare synd at bagasjeromsluka har gått i vranglås.

Nei, skulle jeg kjøre av vegen, er vel det enkleste å ringe Pappa Glom. Han har både slepetau og varmedress.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat