buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Joggende langs denne stranda ble jeg avslørt.
 
En spansk en
Han var prototypen på en spansk taxisjåfør og han het selvsagt Paco.

Publisert: 16.okt.2018 06:38
Oppdatert: 16.okt.2018 06:55


Et stort glis og veivende hender med en lapp med navnene på mine barn skrevet opp der han sto tålmodig og ventet der på flyplassen.

Han kunne ikke særlig engelsk, men var en racer på spansk et språk han fortsatte å prate i meget høy hastighet til tross for at jeg ikke forsto et kvekk.

«Si, si», sa jeg høflig når Paco tok pustepauser. Så lo han og fortsatte å prate.

Han var en dyktig sjåfør og hadde få problemer med å håndtere ratt, bremser, clutch og gir.

Såpass dyktig var han at han også håndterte mobiltelefonen sin og viste fram bilder av sine døtre og sin kone.

Etter hvert forsto jeg at han pratet om fotball og da klarte jeg å gjøre meg litt forstått. Jeg sa navnet på en spansk spiller og så tok han over pratingen. Slik drev vi på.

Og når vi var inne på fotball så kunne han fortelle meg (tror jeg) at han spilte selv; «veteranos», og at jeg måtte være med på trening. Han skulle plukke meg opp. Jeg forsøkte flere ganger å komme meg unna denne utfordringen og klarte til slutt (tror jeg) og overbevise Paco om at jeg hadde et skade.

Det er godt mulig jeg hadde blitt skadet om jeg hadde vært med og spilt med Paco og hans kompiser, men det var altså en hvit løgn – nettopp for å slippe å bli taklet på den lokale asfaltbanen.

Noen dager etterpå tikket det inn en melding på min mors telefon (hun kjenner ham): «Jeg så din son. Han løper ved stranda».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat