buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OMSORGSBEHOV: Bilen fortjener en verdig avslutning, men hvordan er egentlig interessen for gamle stasjonsvogner som knapt er kjørbare? Ikke spesielt stor. Foto: Hanne Maren Torpen Hokstad
 
En ubrukelig bilselger
Å selge en gammel Mercedes er lettere sagt enn gjort.

Publisert: 04.mai.2017 07:00
Oppdatert: 04.mai.2017 07:02

Om den er et godt kjøp? Nei, det tror jeg nok ikke. Nå for tiden står bilen bom stille, og det lukter litt svidd. Hva som er feil? Nei ... Den som hadde visst dét!

I den andre enden av telefonen hadde jeg en potensiell kjøper til min 18 år gamle stasjonsvogn, en stadig mer sedat doning med desperat behov for en eier som kan mer enn å fylle drivstoff. Selvfølgelig burde jeg ordlagt meg helt annerledes. Jeg burde holdt en mer overbevisende linje. Men jeg har ikke hjerte til å lure noen. Jeg er rett og slett klodens minst egnede bilselger.

En annen potensiell kjøper, en Oslo-kar som tok kontakt forleden, var faktisk villig til å bla opp den nokså lave summen jeg har lagt ut kjerra for. Vi snakker en kilospris på 4,2 kroner. Men jeg syntes min egen pris var for høy, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg prutet ned bilen så mye at jeg ville tape på ikke å vrake den. Heldigvis fikk jeg rodd meg i land med å forklare at bilen foretrekker førstegir, og at kjøreturen hans hjem til hovedstaden nok ville bli grenseløst frustrerende. Så slapp jeg å selge bilen jeg prøver å (ikke) få solgt denne gangen også.

En annen fyr ringte fordi bilen hans hadde streika. Nå trengte han et mer driftssikkert alternativ. Jeg ba ham lese gjennom min dønn ærlige annonse en gang til. Siden hørte jeg ikke noe mer fra ham. Fjerdemann ville bytte til seg bilen min mot en brukt mobiltelefon. Da sa jeg faktisk nei takk.

Så sånn ruller og går bilsalget. Og det er jo litt synd, for nå er det 21 dager til min påkostede Finn-annonse utløper. Og har ingen slått til innen den tid, er faren stor for at min høyt elskede Mercedes forvandles til spiker. Og det er i seg selv en såpass trist tanke, at jeg nesten er villig til å betale noen for å gi bilen et verdig liv på dens eldre dager.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat