buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO: NTB scanpix
 
Ferie for folk flest

Publisert: 27.jun.2019 06:19
Oppdatert: 27.jun.2019 06:44

I fjor skrev jeg en liten God Dag-snutt om sommeren som var så varm. I fjor lo vi av alle dem som hadde dratt til sydligere strøk. Nå om dagen ser reisebyråene sitt snitt til å fylle mailboksen min med «Bytt paraply med parasoll», «Si farvel til regntunge dager», «Si farvel til alt og alle» og andre fristelser.

Det er liksom ikke så mye som skal butte imot om sommeren før tilværelsen kjennes tung. Det holder med at det regner. Livet ved Mjøsa er motbakke tre fjerdedeler av året, så jeg har liksom store forventninger til akkurat denne årstiden.

Men jeg har bestemt meg for ikke å syte så veldig mye. I hvert fall ikke offentlig. Så fort feriebildene til venner og bekjente begynner å renne inn fra Portugal, Spania og den slags skal jeg jaggu ikke være dårligere. Jeg skal trumfe solbrune ben og duggfriske øl med dårlig samvittighet. Jeg skal legge ut så mange bilder av husmaling, terrassebeising, hagearbeid og generelt vedlikehold at Piña Coladan får en besk ettersmak av hedonisme, latskap og andre dødssynder.

I sommer skal jeg gjøre alt det der man egentlig kun har tid til om sommeren. Men ikke i dag. I dag høljer det ned. Eller kanskje ikke høljer. Det er i hvert fall litt fuktig, og borte i horisonten ser jeg noen mørke skyer. Så i dag får malekoster hvile.

Om det i morgen kommer en mail med tittel «Har du oppussing-blues? Dra på middelhavscruise» vil jeg muligens revurdere årets sommerplaner. For akkurat nå synes jeg ikke at ferie er hva det en gang var.

LES OGSÅ: Her finner du flere muntre God Dag-spalter om hverdagens evige slit og strev

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat