buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Ferietur til Brumunddal
Utferdstrangen er litt ujevnt fordelt innad i familien. Mens lillebror fyker av gårde med de lekreste middelhavsskip eller kjæler med tigere i Thailand, trives jeg selv aller best innenfor tomtegrensa.

Publisert: 04.apr.2019 06:12
Oppdatert: 04.apr.2019 06:33

Likevel melder jo behovet for luft under vingene seg innimellom, så i vinter, da en kollega spradet rundt på Gran Canaria, en venninne høstet likes for sine fremragende fotografier av den maltesiske havbunnen og bror med følge freste fra spa til spa noen titalls mil i sørøstlig retning, bestemte også jeg og mitt følge oss for at det var på tide med en ferietur.

To måneder senere var vi klare. Vi booket, pakket og dro.

Årets sent, men kjapt avviklede vinterferie startet fredag klokka 18 og varte fram til lørdag klokka 11.30.

Hvor vi var? lurer du sikkert. Joda, Brumunddal ble vår feriedestinasjon denne vinteren.

Avstanden var beskjeden, men 15,2 kilometer viste seg likevel å være langt nok hjemmefra til at det ved ankomst Mjøstårnet tikket inn tekstmeldinger fra familien med ønske om ferieoppdatering.

Sand mellom tærne og havutsikt ble det dårlig med, men fra under den gigantiske og snodig plasserte trebjelken som skar seg tvers over vindusruta, skimtet vi både Mjøsa og båthavna. I alle fall helt fram den elektriske solskjermingen mente at vi der inne på rom 1111 sto i fare for å ta skade av dagslyset, og blendingsgardinene seg ned.

Paraplydrinker fant vi ikke, men vi var en tur innom Esso’n og kjøpte med oss et par Pepsi Max-flasker, og en pose Godt & blanda.

Vi slapp dårlig mage og solbrente skuldre, ingen ble matforgiftet, ikke en eneste malariamygg var å se, og turen ble gjennomført godt innenfor budsjett. Etter nøyaktig 17,5 time på ferie sjekket vi ut og dro hjem.

Så effektivt kan det altså gjøres.

LES OGSÅ: Oppstarten var preget av hastverk. HA gir det nye hotellet terningkast 4

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat