buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
(Illustrasjonsfoto)
 
Fjolls til fjells
Jeg har de siste årene fått en ganske fersk fascinasjon for store, ruvende steinhauger.

Publisert: 01.jul.2017 14:40
Oppdatert: 03.jul.2017 06:29

Av mange kalt fjell. Og nå som snøen også begynner å forsvinne også i høyden, er det på tide å søke etter utsiktspunkter igjen.

Og akkurat det har jeg tenkt å gjøre i løpet av nærmeste framtid. Men jeg føler meg litt dårlig forberedt. Ikke er jeg trent, ikke er jeg kjent og jeg har heller ikke vært på høydeopphold. Det spøker for hvordan dette skal gå når jeg skal bevege meg i områder med supertynn luft. Jeg skal tross alt på godt over 1.000 meters høyde. Jeg må nok ta med ekstra oksygen.

Verst av alt er frykten for ikke å være godt nok utstyrt til tur. Man kommer ikke langt om man ikke har toppmodellene av alt mulig unødvendig utstyr. Derfor tok jeg meg en aldri så liten handletur her om dagen. Og det var ikke lite turutstyr som fantes i avdelingen hos sportsforretningen! Jeg skulle bare ha det aller mest nødvendige, men det ble umulig. Etter en liten vandring med selgeren, skjønte jeg fort at det ikke var en eneste ting der jeg ikke hadde bruk for.

Så det endte med at jeg nå har en haug med ting jeg sikkert aldri kommer til å ha særlig bruk for. Blant annet en kilometer med skje for å spise mat fra pose. Får sikkert bruk for den da jeg skal bo på hytte med tre daglige måltider. Eller hva med en drikkeflaske med innebygget filter for å rense unna bakterier og skitt? Det finnes ikke lenger et eneste fjellvann som er så møkkete at jeg ikke kan drikke fra det.

Men til tross for at jeg nå har utstyr til å komme meg til Mount Everest (uten at det noen gang vil bli et tema), så glemte jeg det eneste jeg kommer til å trenge: Gnagsårplaster.

Så da er det nok lurest å holde seg inne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat