buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Foto: Henrik Langgård
 
Fullstendig på villspor
Klokka tikker og går, mens turtallet durer ujevnt mellom 2.000 - 3.000 omdreininger i minuttet. Jeg skal ut på jobb.

Publisert: 24.aug.2018 08:03
Oppdatert: 24.aug.2018 08:16

Ett eller annet sted på Hedmarken, enten det er Nes eller Tangen. Det blir mye bilkjøring for en journalist.

Det var en kveld tidligere i sommer. Jeg var en av to på plass i redaksjonen, da det tikket inn melding om en brann langs jernbanen i Løten. Brannvesenet kunne ikke si noe mer nøyaktig enn at brannen hadde brutt ut mellom Løten og Ådalsbruk. Knusktørt som det var, valgte jeg å reise ut for å forsøke å finne brannstedet.

Turen gikk innom Løten, videre ut mot Ådalsbruk. Jeg var ved Klevfos da jeg ble ringt opp fra redaksjonen, med ny beskjed om at en annen brann nå var brutt ut nord for Løten, ved Ånestad. Jeg kjørte videre.

Og videre. Forbi Ånestad, selv om jeg selv ikke forstod dette på daværende tidspunkt. Jeg kjørte videre forbi Rokosjøen, og inn på Militærvegen. Jeg fortsatte helt til bommen, og var sikkert halvveis til Elverum, før jeg innså at jeg nå hadde bommet fatalt på avkjørselen jeg skulle ha tatt.

Dette var ikke den første gangen jeg kjørte feil på veg til jobb. Det blir sikkert ikke den siste. Jeg fant til slutt brannstedet. Brannen var da under kontroll og nærmest slukket.

Det er 3.865 kilometer med fylkesveger i fylket vårt. Ut over det kommer lokalveger, riksveger og små stikkveger som kanskje ikke engang står på et kart. Så det er kanskje ikke rart at en innimellom rett og slett kjører seg bort.

Nå lager jeg følgende avtale med meg selv: Jeg skal blir flinkere til å lese kartet. Før jeg begir meg ut på tur, og ikke først når jeg står der og klør meg i barten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat