23. okt
Kongsvinger
 
God idé

Publisert: 10.nov.2016 15:08
Oppdatert: 10.nov.2016 15:21

Glem presidentvalget i USA, glem vinter’n som kom brått på, glem det meste, for nå er det ekstraforestillinger som gjelder. Det er bare å melde seg.

Når det kommer til fotball, kommer neppe vi på Hedmarken mye nærmere stjernestatus enn Kongsvinger er akkurat nå. For de er i cupfinalen og skal til Oslo og spille kamp og greier og i fotballverdenen er det som å komme til himmelen. Det er mange som vil til Ullevaal Stadion 20. november for å se kampen mellom Kongsvinger og Rosenborg på nært hold. Veldig mange og flere enn det er plass til rundt banen. Så langt er det meste greit og ganske kjent for de som har en fot innenfor fotballens forunderlige verden. For oss andre er det imidlertid noen åpne spørsmål som vi hadde satt pris på å få besvart. Ikke minst dette: Hvorfor ikke sette opp en ekstraforestilling?

I Kongsvinger sto «halve byen» og en haug tilreisende for en uke siden i kø ute i kulda en grytidlig morgen med håp om å sikre seg billett til NM-finalen. Til og med hamarsinger forflyttet seg de 99 kilometerne til vingerland med fare for å pådra seg brokk i kulda bare for å sikre seg billett til denne cupfinalen.

Noen fikk selvfølgelig napp i bunken, og slapp forhåpentlig brokk på kjøpet, men de fleste forfrosne køslitere måtte reise tomhendte hjem uten utsikt til tribuneplass på Ullevaal denne søndagen.

Så hvorfor kan ikke de to lagene invitere til ekstraforestillinger? På den måten ville alle få se kampen live, og alle sjeler ville glede seg. Og også aktørene ville tjent på det.

Ekstraforestillinger skulle det i det hele tatt vært mye mer av i hverdagen - bare ikke det amerikanske presidentvalget. Med mindre det blir laget en helt ny forestilling, da...Ha en ekstra helg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke