buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
TRENING: I januar skal jeg trene knallhardt slik at jeg kan slappe av med god samvittighet resten av året. FOTO: NTB scanpix
 
Gode mål for det nye året

Publisert: 02.jan.2019 06:46
Oppdatert: 02.jan.2019 06:49

Nyttårsforsetter er noe skikkelig tull. All min forskning viser nemlig at man går tilbake til gamle uvaner senest i februar. Det viktigste er likevel å delta. Alt med måte, og så videre. I år har jeg derfor laget en liste med ting som burde la seg gjennomføre uten altfor mye egeninnsats:

Først må jeg kutte sukker. Etter to juleuker med daglig inntak av rundt 3,7 liter brus er kroppen preget av alvorlig forfall. I den forbindelse skal jeg avslutte mitt passive støttemedlemskap på treningssenteret – rett og slett ved å begynne å trene igjen; minst tre ganger i uka. Kjøleskapet skal bugne av grønnsaker, og fuglebrettet skal til enhver tid være fylt opp med godbiter til våre fjærkledde venner. Jeg skal bli flinkere til å skylle plast og sortere brukte telys i metall. Jeg skal slutte å isolere meg – og begynne å møte folk igjen. I år blir det bowling, fallskjermhopp, kino og annet sosialt minst to ganger daglig.

Ja, også må jeg slutte å være lat og kjøre bil til jobb de gangene jeg enten jobber veldig sent eller tidlig. Nå skrus p-avgiftene opp, og det er en god motivasjon til å ta beina fatt. Til fots slipper jeg også å bekymre meg for mobilbruk. Nå får du nemlig to prikker hvis du blir tatt for tasting bak rattet. Jeg skal ikke snakke meg inn i straffeloven, men la meg bare si det slik at jeg vet om minst én anonym tulling som kan falle for fristelsen.

Jeg skal slutte å dusje i 34 minutter hver morgen, jeg skal bruke refleks når det er mørkt, jeg skal holde fartsgrensene, jeg skal være snill mot gamle damer og ikke tute på sauer som står midt i vegen. Ja, også skal jeg legge meg rett etter Dagsrevyen og verken røre alkohol eller bacon.

2019 ligger dermed an til å bli tidenes aller kjedeligste år. Men, senest i februar er heldigvis alt som før igjen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat