buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
HAMARLØPET: Her ser vi tetgruppa som tok føringen tidlig i løpet. HAs God Dag-skribent er IKKE en del av denne gruppa ...
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Nådeløs duell langs Mjøsa: Hevnen er søt ...
Jeg har aldri vært en løper. Som fotballspiller i ungdoms- og barne-årene lærte jeg å kompensere mitt elendige tunge løpesteg med vilje, og det funket en stund.

Publisert: 11.jun.2019 06:11
Oppdatert: 11.jun.2019 06:24

Men når alderen siger på, og O2-opptaket synker tilsvarende, holder det ikke lenger med vilje. Man bør også ha litt kondis i bunn.

Jeg følte meg kanskje ikke som jeg var 20 igjen, men jeg var pigg der jeg sto og trippet like før start i Hamar-løpet. Nå skulle endelig timesvis med trening det siste året betale seg. I feltet var en jeg spiller gymfotball med. En bergenser. Målet mitt var å slå ham.

Ved runding fem kilometer føltes kroppen ok og da jeg på vei tilbake møtte berenseren - i alle fall et drøyt minutt bak - måtte jeg le. Sliten så han ut og. Jeg tror ikke han merket meldingen jeg slengte etter ham i det vi passerte. Eller kanskje var det nettopp det han gjorde?

Etter syv kilometer begynte smertene, etter åtte kilometer kom krampene og resten av løpet handlet om å komme meg til mål på en respektabel tid. Jeg kavet meg bortover langs Mjøsa med strake bein for å unngå å utløse krampa (det så nok ut som jeg hadde gjort i buksa) og tanken min var bare å komme meg i mål samt å unngå å dø. Bergenseren hadde jeg glemt. Han var jo så langt bak.

Det jeg ikke visste var at bergenseren hadde sett en lang fyr som slet ved Koigen langt der framme. At det var for langt til å ta igjen. Men så, så han Viking-drakten og at det var meg. Og da spurtet han som om døden kom like bak.

På resultatlisten til slutt sto jeg på 255. plass. På 254. plass sto bergenseren - ett sekund foran.

LES OGSÅ: Her finner du flere God Dag-spalter som kan muntre deg opp i hverdagen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat