buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORNØYELIG?: Det beste med fornøyelsesparker er når man er kommet hjem derfra, mener Anders Grobstok Dalen.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Hjelp, vi er på ferie!
Skilsmissestatistikken viser at sommeren er døden for samlivet.

Publisert: 18.jul.2017 06:19
Oppdatert: 18.jul.2017 07:02

Ferien gir oss litt for mye tid til å irritere oss over ektefeller, barn og kjæledyr, og ikke minst landsmenn generelt. Lediggang er visstnok roten til alt ondt, men jeg tror forventningspresset har mye av skylden. Postgirobygget har gjort bra butikk på å predikere om hvilepuls med lett promille til lyden av bølgeskvulp mot svaberg. Dette er selvsagt bare halve sannheten om den norske sommeren (og forbeholdt personer med høy disponibel inntekt). Jeg tror sommeren blir mer levelig om vi slutter å fortrenge alt med sommeren som ikke er idyll:

Det eneste fornøyelig med fornøyelsesparker er når man endelig har kommet hjem derifra. Det koster en halv formue, er fullt av skrikende unger og slitne foreldre, og 90 prosent av tiden går med på å stå i kø for å ha det moro i 90 sekunder.

Det blir kamp om solsengene på hotellet også. Du har ikke sjanse til å slå pensjonistene, som la seg kampklare halv åtte kvelden før. Og flyingeniørene til Ryan Air og Norwegian har fortsatt ikke forstått at mennesker ikke kan, eller vil, flatpakkes.

Det vil alltids finnes en nabo som drar i gang gressklipperen i det du setter deg ut på verandaen. Det er også alltid et knippe idioter som sniker i bilkøen i venstrefeltet, og du er alt for feig til å nekte dem å flette seg inn igjen rett foran deg.

Så ja: det er også store sjanser for mygg, veps, dårlige sommerkoteletter, dyre jordbær, valutasjokk, brennmaneter og bilkø fra Lillestrøm til Tønsberg. Det er som det er, og blir som det blir. Sommeren var forresten på en lørdag i år, så det er da noe. God, forventningsfri ferie!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat