buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
REDSKAP: En pussemaskin gjør hverdagen enklere. FOTO: Christian E. Bergheim
 
Husk å passe på hørselen!
Mens bankkontoen stadig krymper, er saldoen på voksenpoengkontoen i rask vekst.

Publisert: 26.sep.2018 07:27
Oppdatert: 26.sep.2018 07:42

 De siste ukene har det virkelig skutt fart etter at jeg kjøpte meg en skikkelig pussemaskin. Bare fantasien setter grenser for hva man kan gjøre med en slik durende doning. Nå pusser jeg både verandaen, utemøblene, sølvtøyet, bilen, badegulvet og tennene mine med roterende sandpapir. Topp stemning!

Det finnes ikke en eneste gjenstand i husholdningen som ikke skal pusses ned i løpet av høsten. Men da er det viktig å tenke HMS: Man må nemlig bruke hørselvern og pustemaske og vernebriller og helst også vernesko og sånn heldekkende gummidrakt som skal kunne stå imot en ganske gjennomsnittlig radioaktiv katastrofe. I full mundur satte jeg i gang med å pusse ned de grå og værbitte plankene på verandaen. Steike, så effektivt! Bak hørselvernet og masken var jeg trygt skjult inni min egen uovervinnelige boble, langt unna hverdagens utfordringer og problemer.

Man blir svimmel av å sitte sånn på huk i time etter time, så utpå dagen måtte jeg vippe ned støvmasken og koble av med litt hagestell. Så da satt jeg der og plystret for meg selv mens jeg klipte vekk visnende roser, fjernet ugress og vinket muntert til naboen som kom forbi. Men så sprakk idyllen: Naboen hilste ikke tilbake. Det var da rart? Leppene beveget seg, men jeg kunne ikke høre noen som helst respons. Han kikket på meg med store øyne før han løp inn i huset og låste døra. «Jøss», tenkte jeg – og fortsatte mitt lavmælte prosjekt mellom rosebuskene.

Først da jeg tuslet inn på badet en time senere oppdaget jeg hva som hadde skjedd: Jeg hadde fortsatt på meg det digre hørselvernet! Det må ha sett rimelig superdustete ut. Fin lærdom: Beskyttelse er vel og bra, men alt til sin tid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat