buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Illustrasjonsfoto
 
Den evige benkesliteren: Hvorfor orker man å drive med dette?
Fra benken observerer han reservekeeperen i lett trav langs sidelinja. Målmannen blir av og til borte, innhyllet i røyken fra sin egen sigarett.

Publisert: 12.mai.2017 10:02
Oppdatert: 12.mai.2017 10:10

Ute på det kunstige gresset, forsøker 22 mann etter beste evne å få fatt i et stykke syntetisk lær. Selv ikke han som også teller feilpasninger, kan se at ballen overlever mer enn tre trekk før den triller over ei sidelinje. Draktene er ikke av modellen slim fit, det ser bare slik ut. Toppidrett? Nei, ikke her.

Benkesliteren løfter på varmebuksa og gnur inn lårene med to varianter varmekrem. Etter noen minutter brenner det som en helvetes-ild. Heldigvis sitter ankelstøtten perfekt. Knestøtten oppfører seg vanskelig.

Han løfter på rumpa, og rusler nedover krittet. Går over i rask gange. Pissregnet slår i fjeset og vinden herjer. På tribunen klamrer fire ulykkelige sjeler seg fast til flisete og soltrøtte trebenker. Ballen er ofte så høyt i lufta at den kommer ned med satellittbilder.

Mannen i svart deler ut et gult kort etter et spark i pannehøyde. Det bannes. Alle med samme farge på drakta som synderen mener dommeren er en dass. Treneren blotter drøvelen i et aggressivt brøl.

Benkesliteren dunker hælene i rumpa og kjører høye kneløft opp i dobbelthaka. Pølsemiddagen er på veg opp. Reservekeeperen er på sin fjerde sigarett.

Benkesliteren får beskjed om at han skal inn. Etter noen minutter slår han en klarering med snø på. Det lugger i låret. Strekk. Au. Han må ut. Han tenker mens han sleper seg mot benken: hvorfor, hvorfor bruker jeg tida på dette?

Det spørsmålet får han nok aldri svar på. Men han møter opp. Igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat